Victòria del Vinyols contra el C.S.Rapitenc per 14-5.
Bones a tots
Nova victòria del Vinyols, que va retrobar el camí de la victòria en
un partit amb pluja de gols.
.
El partit va començar amb un Vinyols que va sortir a per totes, i que en el minut 3 Abdel feia l'1-0 . Un minut desprès Abdel novament, feia el 2-0. En el seguent minut Musta marcava el 3r. El visitants van marcar el 3-1 que va ser un miratge, ja que en la seguent jugada Abdel completava un hattrick i marcava el 4-1. Musta en el minut 10 feia el 5è. en el minut 11 arribava el 5-2 i en el 13 el 6-2, fet per Musta que completava un hattrick.
.
Final de la primera part amb 6-2 en el marcador.
.
La segona part va seguir el mateix guió que la primera, en el minut 2 els visitants feien el 6-3. En el 4, Manu feia el 7-3. Un minut després Ruben feia el 8-3. En el 5 Manel marcava de falta el 9è. En el minut 8 Musta tornava a marcar per fer el 10è. L'11è i el 12è gol van ser obra d'Abdel , Musta feia el 13è gol del partit. A falta d'1 minut Jaume va pujar a xutar un doble penal, el va marcar i feia així el gol número 100 del Vinyols en aquesta lliga. Final del partit amb 14-5 en el marcador.
.
Nova victòria per seguir liders a falta del partit aplaçat de l'Inter contra el C.S.Rapitenc.