Empat agònic

EL CATLLAR AT. - F.S.VINYOLS
Bones a tots
Empat del Vinyols a Altafulla, en front el Catllar At.
El partit va començar amb igualtat, però en els minut 5 el Catllar és posava per davant en el marcador. Un minut després arribava el 2-0. Dos minuts després Manu desde fora de l'area feia el 2-1. La primera part va acabar amb 2-1 en el marcador.
La segona part va començar amb un gol dels locals(3-1) Ruben en el 5 feia el 3-2, llavors és depertar la màquina de fer gols i en 4 minuts, Musta en dos ocasion i Abdel posaven el Vinyols per davant en el marcador (3-5) Llavors el Catllar va despertar i en 5 minuts feia el 6-5. Musta a falta de 3 minuts feia l'empat a 6, un minut despres el Catllar marcava el 7-6, i a falta de 7 segons, un doble penal a favor del Vinyols el va transformar en gol Abdel, fent aixi l'empat a 7 definitiu. Un empat que fa que el Vinyols perdi el liderat de la categoria.