13 de febr. 2011

Després d'11 jornades, perd el Vinyols!

AEFS MONTBLANC - F.S.VINYOLS

Derrota del Vinyols a Montblanc on l'equip local va trencar la ratxa d'11 victòries seguides del Vinyols.

El partit va començar amb un Montblanc molt ben tancat, i ràpid en la contra. En el minut 3 de partit arribava el 1-0. En dos minuts(5', 6') el Montblanc obria forat amb el 2-0 i el 3-0. El Vinyols va agafar la pilota i va intentar foradar la porteria dels locals, però la gran defensa i la mala sort van fer que la pilota no entrés. En el 16 el 4-0 era com un cosi d'aigua freda. Llavors va apareixer Dani per marcar i donar esperances als vinyolencs. En el 19 Musta feia el 4-2 que feia que el Vinyols marxes al vestuari amb ganes de remontar el matx.

La segona part va ser per oblidar, la presió ambiental, l'arbitre i les coses que no surten... com deia aquell "això es futbol". Abdel, Musta i Oriol van marcar els gols vinyolencs en aquesta segona part. Els locals van seguir fent el seu joc, fet a la perfecció, i van aconseguir desesperar als vinyolencs. El dorsal 7 del Montblanc va ser expulsat igual que Isma.
Final del partit amb el resultat de 10-5.

El Vinyols buscarà retrobar-se amb la victòria el pròxim dissabte a casa contra el Club Sardegna Rapitenc, a partir de les 16h.

Els benjamins van aconseguir la victòria a Cambrils, a la pista del CFSM-CEIP Marinada per 4-6.