20 de des. 2010

Cop de puny sobre la taula!

F.S.VINYOLS 6-5 INTER DE CALIT TGN

Abans de començar, moltes gràcies a l'afició perquè part dels tres punts són seus.


Ara si anem al gra, el F.S.Vinyols - Taller Albert va aconseguir un victòria importantíssima a casa contra l'Inter de Calit TGN, un Inter que arribava a Vinyols com a lider i que en va sortir com a tercer classificat. Va ser un partit d'allò més emocionant, amb alternatives en el marcador i molta passió tant en la pista com en la grada.

El partit començava amb un Vinyols disposat a posar-se per davant i un Inter que no volia ser menys. En el minut 4 Musta posava l'1-0 en el marcador, 5 minuts desprès de nou Musta tornava a marcar i feia el 2-0. Un minut desprès penal de Manu que l'hi suposava l'expulsió. L'Inter va transformar el penal i un minut desprès empatava el partit a 2. Isma va entrar i en una de les primeres pilotes que va tocar marcava el 3-2. Ha dos minuts per al final de la primera part va arribar l'empat a 3 gols.
La segona part no va ser menys i va haver 3 expulsats més, Oriol per part del Vinyols i dos de l'Inter. En el minut 8 l'Inter s'avançava en el marcador, però li va durar poc l'alegria, un minut desprès Musta empatava el partit i ell mateix marcaria el 5-4 seguidament.
Una jugada fora de lloc d'un jugador Interista va fer que l'afició entrès 2 metres dins el terreny de joc a reclamar-li al jugador visitant per la duresa de la seva acció sobre Isma.
En el 17 l'Inter feia l'empat a 5, i seguidament Isma entrava fins la cuina i marcava el 6-5 que seria definitiu i es desfermava l'euforia i la bogeria a les grades del municipal vinyolenc que serien un festa fins al final del partit.
Final del partit amb victòria per un Vinyols que es col·loca 2on amb 21 punts.
L'equip i l'afició es van fondre en una ovassió conjunta. Han sigut 3 messos de bon futbol i així a de seguir per molt temps.
HA SEGUIR ENDAVANT!! SOM-HI VINYOLS!!

1 comentari:

Saray! ha dit...

Eh...Que te de dir sii erets al meu costat.Te de dir una cosaa trobava a faltar un partit aixii on els nervis eren els protagonistes de la tarda per part del jugadors i de laficioo per suposat.Va estar esplendid cada un dells,perfectees de veriitat.
El vinyols a de seguir aixi fins al final,heu de demostrar a totom qui sou!
Enorabona VINYOOLS!