1 de des. 2010

5ª victòria consecutiva!

F.S.VINYOLS 9-4 EL MORELL
Bones a tots
El F.S.Vinyols Taller Albert va aconseguir la 5ª victòria en aquesta lliga derrotant El Morell per 9-4.

Partit que va començar animadet amb domini vinyolenc que en el minut 4 es posava per davant amb un gol en pròpia de El Morell. Musta en el 10 marcava el 2n. Dos minuts després Musta tornava a marcar per fer el 3r pels de Vinyols. Giro a falta de 4 minuts pel final de la primera part marcava el 4r. Final de la primera part amb 4-0.

La segona meitat va començar com la primera, amb un Vinyols qe anava a buscar més gols i en el 6 Alex marcava el 5-0. En tres minuts i van haver 3 gols, el d'Alex un de Dani i un del Morell. En l'equador de la segona meitat Dani marcava el 7-1, dos minuts desprès va arribar el 7-2. Danid s'estrenava en la competició a falta de 6 minuts. En els últims tres minuts 3 gols més dos per al Morell i el hat-trick de Musta. Final del partit amb 9-4 en el marcador.
Aquest pròxim cap de setmana no es jugarà lliga per el pont de la Constitució en cap categoria.

En la foto d'equip falten Isma, Moha i Edu.