13 de des. 2010

A 1 punt del lider!

LA POBLA MONTORNÉS 6-8 F.S. VINYOLS

Bones i ben bones
El F.S.Vinyols Taller Albert s'ha situat a 1 punt dels liders, l'Inter de Calit i el Mora la Nova, després de vencer a la Pobla de Montornés.

El partit va començar amb una igualtat que no haviem vist encara en cap partit dels que havia jugat el Vinyols. En els primers 10 minuts de partit comptades ocasions per part dels dos equips, però els primers d'avançar-se en el marcador van ser els locals, a 30'' del final de la primera meitat Isma empatava el matx.

La segona part va ser apta per a persones sense problemes cardíacs, als dos minuts Isma posava per davant els vinyolencs, poc després arribaria l'empat a 2. Manu feia el 3r que rapidament seria neutralitzat amb el 3-3. Isma completava un hat-trick amb un gol de doble penal, era el quart gol visitant i seguidament Dani marcava el 5è. Arribaria el 4-5 i novament Dani ara de doble penal posava el 4-6 en el marcador. Del 4-6 al 6-8 en poc més de 10 minuts. El 7è i el 8è gol del Vinyols van ser obra d'Edu,un de doble penal.

Victòria importantíssima del Vinyols que es col·loca a 1 puntet dels liders que servirà per encarar amb moltes ganes el duel de dissabte 18 contra l'Inter de Calit.