4 de maig 2009

Agafant aire!PLAYAS SALOU 6 - 8 F.S.VINYOLS


Partit corresponent a la jornada 28 del campionat de lliga, jornada en la que el Vinyols va tornar a guanyar i aquest cop al camp del 3r classificat.


Quasi sense temps a seure, el Vinyols s'avançà al marcador en el minut 1, Ivan obria la llauna. 7 minuts després López augmentava distàncies en front els de Salou. En el 12 els salouencs marcaven l'1-2 que posava emoció al matx. 2 minuts avsn del descans, Juanpa marcava l'1-3. Un Vinyols ben tancat al seu camp posava nerviossos als atacans rivals que veien com les seves ocasion eren refusades per la defensa o per Jaume que va fer varies parades de mèrit. En l'últim minut de la primera arribava el 2-3.


La segona part va ser molt més vistosa en tot els sentits. En el minut 2, com si fos la repetició de la primera jugada del partit, Ivan marcava el seu segon gol en el partit fent així el 4rt del Vinyols. En el 5, el Playas Salou marcava el 3-4. Ceci en el 10 feia el 3-5 pels vinyolencs que estaven fent un partit boníssim. Un minut després el 4-5 feia que els locals agafessin forces i apretaven d'alló més, peró de nou topaven amb la barrera defensiva del Vinyols. En el minut 14 Jaume va fer un sortida a l'atac que va acabar amb una assiténcia a Maikel que reventava conseguin així el 4-6. En el 15 un penal en contra va servir al Playas de Salou per aconseguir el 5-6. Jaume va aturar un doble penal que va ser calu per aconseguir els tres punts. Definitivament el Vinyols estava dessidit a no deixar escapar els punts i en el 18 Ivan, completant u hattrick augmentava la distància amb el 5-7. Joanet en el 19 feia embogir els aficiontas vinyolencs amb la senténcia definitiva. 5-8 a l'electrónic a falta d'un minut. En aquest últim minut el Salou maquillava el marcador amb el 6-8.

Victória molt important per assegurar la permanéncia.