27 d’abr. 2009

La victòria esperada!

F.S.VINYOLS 9 - 3 REUS FUTSAL

Partit de molta importància per als dos equips, que s'emportà el Vinyols.

El partit que va comença com feia molt de temps que no podiem gaudir. En el minut 3 Ivan obria la llauna reusenca. Un minut després Ivan un altre vegada marcava el 2-0 que posava les coses molt de cara pels Vinyolenc. Un Vinyols que no 'sarronçà i en el 9 marcava el tercer obra d'Ivan que completava un hattrick en 9 minuts. En el 14 els visitants marcven el 3-1, tot un miratge pels de Reus que varen veure com Juanpa en el 18 posava el 4-1 i en el 19 Ceci marcava el 5-1 que era un passet cap a una victòria esperada.

La segona part va ser més o menys com la primera, la única diferència va ser que s'avançaren primer els visitants. En el minut 2 de la represa el Reus Futsal marcava el 5-2. Joanet en el 7 marcava el 6-2 que feia que els aficionats vinyolencs, ara sí! veiessin la victòria més aprop. Un minut després Ivan posava més diferència a l'electrònic que va fer figa un bon ratet. El mateix Ivan marcava el 8-2 en el 13. En el 17 els reusencs aconseguien el 8-3 però Maikel en el 18 sentenciava el partit amb el 9-3.

Victòria importantíssima pel Vinyols que serveix per agafar una miqueta d'aire.