18 de maig 2009

Qui perdona al final la paga!

RIUDOMS AE 6 - 3 F.S.VINYOLS
Tal i com anuncia el titular el Vinyols va perdona la sentència a la primera part.
El partit va començar amb un Vinyols decidit a aconseguir la victòria, en el minut 6 Giro de volea inagurava el marcador. En el minut 10 Ivan augmentava distàncies amb el 0-2. El Vinyols és va tirar uns metres enrere hi ha esperar la contra perfecte. El Vinyols va tenir a la mà la setntència del matx ja en la primera part, un parell o tres d'oportunitats errades van fer que el Riudoms cresqués i en 2 minuts, en el 16 i el 17 empataven el partit a 2.
El resultat en el descans era de 2-2, poden haver arribat a ser de 0-5 perfectament.
La segona part va començar molt diferent a la primera. Un Riudoms sense complexes i un Vinyols que no volia deixar massa descoberta la seva porteria. En el 12 els riudomencs és posaren per davant en el marcador amb dos gols, 4-2 i no deixaven d'atacar. En el 17 arrivaba el 5-2 quasi definitiu. En el 18 el 6-2. Ja en l'últim minut Sergi que s'estrenava com a golejador marcava el 6-3 definitiu en un partit que no pasarà a la história.