6 d’abr. 2009

Cap de setmana intens!

Bones a tots/es
Dons aquest cap de setmana el Vinyols a disputat dos partits.
Dissabte el Vinyols tenia un partit importantissim davant el Morell, partit que s'havia de guanyar i així va ser.
El partit va començar molt igualat, però en el minut 6 el Morell s'avançava en el marcador. En el 11 els visitants augmentaven distàncies i posaven el 0-2 en el marcador. Ivan en el 13 marcava l'1-2 que posava emoció al partit. A 3 minutets pel final de la primera part el Morell marcava l'1-3.
La segona part va ser elèctrica, en el 3 arrivaba l'1-4. Un minut despres Lopez marcava el 2-4.
Un minut més tart els visitants posaven el 2-5 a falta de molts minuts pel final del partit.
A partit d'aquest moment el Vinyols va treure el caràcter i en el 6, Ivan marcava el 3-5 i un minut despres ell mateix posava el 4-5 en el marcador. A 5 minuts del final Ceci empatava el partit a 5, en aquest mateix minuts Ivan per tercera vegada marcava pel Vinyols i consumava la remuntada 6-5 a falta de 5 minuts. En el minut 17 Lopez marcava el 7-5, un minut després el Morell posava emoció amb el 7-6 però en l'últim suspir Ivan marcava el definitiu 8-6 que donava 3 punts importantíssims al Vinyols.
El diumenge el Vinyols va visitar el Salou CFS , un partit que va acabar 10-1 amb gol d'Ivan.
Un Vinyols que respira una miqueta després de derrotar el Morell.