20 d’abr. 2009

L'empat és va escapar!

ALFORJA C.F.S. - F.S. VINYOLS

Partit corresponent a la jornada 26 del campionat de lliga.
És presentava un partit molt complicat pels de Vinyols a la pista del segon classificat.
El partit va començar amb un Vinyols conservador, però en el minut 4 l'Alforja va obrir el marcador amb un gran gol de Quim Osete, el golejador alforjenc. Dos minuts més tard els locals augmentaven les distàncies el 2-0 i 3-0 amb un minut de diferència entre un gol i l'altre. En el 11 arribava el 4-0 que complicava i molt el partit del Vinyols. A dos minuts pel final de la primera part Maikel, que tornava després de molt de temps sense jugar feia el 4-1 que donava esperances als visitants.
La segona part va ser d'allò més diferent. El Vinyols va sortir amb moltes ganes de remontar el partit i en el minut 5 Lopez marcava el 4-2. En el 14 Joanet posava emoció amb el 4-3 i tot just un minut desprès Lopez feia l'empat a 4. Un empat que va posar molt nervios a l'Alforja que veia com cada xut que feien s'en anava fora o era atrapat per Jaume, que va fer grans parades. En l'últim minut del partit l'Alforja que jugava amb porter jugador marcava el 5-4 definitiu i feia que el Vinyols no sumés 1 puntet molt valiós.