25 de març 2009

Derrota davant el Mont-roig

F.S.VINYOLS 8 - 14 MONT-ROIG F.S.
Partit aplaçat corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga.
El partit era important per als dos equips, el Vinyols i el Mont-roig volien agafar aire respecte a la zona de descens.
El partit va començar de la millor manera pel Vinyols, als 30'' de joc Ivan obria el marcador amb un bon gol. Els visitants van tardar 2 minuts a reaccionar i varen empatar el partit rapidament. Als 9 minuts de la primera el Mont-roig trencava la igualada al marcador. 1 minut després arribava l'1-3 i seguidament l'1-4. El Vinyols no va baixar els brassos i Lopez marcava al minut 14 el 2-4. A 4 minuts pel descans els visitants marcaven dos gols més que deixaven el partit molt complicat pels vinyolencs, 2-6. A dos minuts per el final de la primerra Albert marcava el 3-6.
La segona part va tenir el mateix guió. Un Vinyols que ho intentava i un Mont-roig que cada cop que sortia del seu camp portava perill. I aixi va ser, als 30'' de la segona arrivaba el 3-7. 6 minuts després el 3-8 i el 3-9. El Vinyols és va oblidar de la defensa i va anar a l'atac amb tot, deixan la defensa desguarnida. Ceci al 9 de la segona marcava el 4-9 que donava esperances als vinyolencs. A l'11 el Mot-roig augmentava distàncies amb el 4-10 i el 4-11. Giro en el 13 feia el 5-11 que va ser neutralitzat rapidament amb el 5-12, 1 minut després Ivan tornava a marcar posane el 6-12 a l'electrònic. A partit d'aquì el partit va acabar d'embogir, els gols varen arribar per totes bandes a 5 minuts del final els visitants marcaven el 6-13 i el 6-14. A 2 minutets pel final Joanet marcava el 7-14 i un minut després Ivan posava el definitiu 8-14.