23 de març 2009

Torna la mala ratxa!

Bones a tos/es

El Vinyols que semblava retrobar el bon camí després de la victòria a la Pobla de Mafumet, va tornar a caure en una mala ratxa. 3 partits conseqütius sense coneixer la victòria i desplegan un joc no massa convincent.

Aldea C.F.S. 7 - 1 F.S.Vinyols

F.S.Vinyols 1 - 5 Flacobs Riudoms

F.S.Vinyols 7 - 9 Montblanc F.S.

Desde que va començar la segona volta el Vinyols no a pogut encadenar més de 2 victòries seguides, això fa que s'estanqui en la 12ª posició de la classificació. El partit davant el Montblanc habia de servir per retrobar el bon camí però no va ser així.

En els primers 10 segons una falta a la frontal de l'area servia als visitants per obrir el marcador ben aviat. El Vinyols va empatar gràcies a Joanet que posava l'1-1 en el marcador a falta de tota la primera part. Ceci marcava el 2-1 i remontava el partit, el visitants no és van encongir i empataren a 2. Ceci tornava a posar per davant els vinyolencs però seguidament el Montblanc tornava a empatar el matx, 3-3. Lopez marcava el 4-3 a pocs minuts pel final de la primera.

La segona part va ser molt extranya, ràpidament el Montblanc passava del 4-3 al 4-6, uns minuts de indesició i tornaven els gols. Lopez en dos ocasions posava el partit 6-6 i seguidament Ceci a dos minuts pel final, completava un hattrick que posava el 7-6 que feia saltar d'alegria als vinyolencs que s'acostaren al pavelló municiapl de Mont-roig. Després d'aixo res més de bo. En dons minuts el Montblanc marcava 3 gols que deixaven KO al Vinyols.