7 de febr. 2012

Derrota dolorosa!

Derrota dolorosa del Vinyols enfront el Mediterrani Cambrils

L'equip vinyolenc va sortir al camp bastant perdut, el Mediterrani incisiu en atac creava perill del no res. En una jugada desafortunada de Jaume, que havia sortit de l'area va rribar el primer gol local, 1-0 al minut 7. En el 13' i el 15' van arribar dos gols més per als cambrilencs.

En la segona part el Vinyols va sortit a totes per buscar la remontada. Giro de falta directa marcava el 3-1, i dos minuts després el mateix Giro feia el 3-2, un gol que donava esperances als de Vinyols. El Vinyols en va tenir alguna per empatar el partit però no hi va haver sort. Del minut 8 al 18 domini del Mediterrani, domini en joc i en gols. Al final del partit 7-2 en el marcador, i cares de decepció dels jugadors vinyolencs.

La setmana que ve, visita complicada del Vinyols a Falset contra el Pradell F.S.