13 de febr. 2012

Comença la segona volta

Aquest cap de setmana a començat la segona volta en la Preferent Catalana.

PRADELL FS - FS VINOYLS

El F.S.Vinyols Taller Albert visitava Falset, en un dia fred i amb moltes baixes. Sis jugadors disponibles per un partit on es podia aconseguir la victòria.

Ben aviat en el minut 6, arribava l'1-0 i dos minuts desprès el 2-0. Intercanvi de cops, ocasions errades i un punt de mala sort. El Vinyols no va estar encertat en les contades ocasions de que va disfrutar. A un minut per acabar la primera part, els locals augmentaven distàncies en el marcador 3-0.

En la segona part, el Vinyols va sortir a buscar el gol, en el minut 12 arribava el 4-0. En el 14', Edu feia el 4-1 que posava en tensió als locals, que vaien com el Vinyols tenia oportunitats per augmentar el seu casiller de gols. En el 17' el 5-1 definitiu.