23 de maig 2011

SOM DE PREFERENT!!!


Bones a tots i totes


El F.S.Vinyols Taller Albert jugarà a Preferent la pròxima temporada, després d'aconseguir el punt necessari en el partit contra el Mora la Nova, que es jugava quedar 2on o 3er.


El partit va començar i el Vinyols va agafar la pilota i va començar a atacar, el Mora ben posat en el seu lloc es defensava ferm.


L'afició vinyolenca va começar a animar, llavors van començar a arribar les ocasions vinyolenques. En un xut de Manu, arribava l'1-0. Isma va entrar al camp i en una de les primeres ocasions, feia passar la pilota per sota el porter del Mora fent així el 2-0 que feia embogir el pavelló. El Mora va internar atacar i en una contra, arrivaba el 3-0 aconseguit per Isma, després de fer la jugada del partit va marcar d'exelent vaselina. Final de la primera part amb 3-0 al marcador.


La segona part va ser del Mora. El Vinyols va intentar aconseguir el 4-0, peró mica en mica el Mora va anar controlan la possessió de la pilota fins que va fer el 3-1. Llavors el Mora es va creixer i arribava el 3-2 que posava dels nervis a tot Vinyols, perque encara quedava una estoneta. L'empat a 3 va arribar, va ser llavors quan el Mora es tirar enrere i el Vinyols va tornar a la carrega en busca del 4rt.


Final del partit amb esclat de joia per part dels vinyolencs, tant jugadors com afició, la banqueta va saltar com una exalació. Posada la samarreta conmemorativa de l'ascens era l'hora de donar gràcies als aficionats per animar cada día, tant a casa com a fora. Foto de grup, dutxa de cava i brindis al vestidor.





ENS VEIEM A PREFERENT!!

AMUNT VINYOLS!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Como puede ser que despues del ascenso aun no tengais ningun comentario!!!!! Enorabuena xavales!!! que en preferente es donde el equipo tiene que estar. Animo y mucha suerte para el año que viene.the

Manel ha dit...

Felicitats a tots els jugadors, entrenador, junta directiva i aficionats!!

GRÀCIES AFICIÓ!!
SOM DE PREFERENT!!!

AMUNT VINYOLS!

Lopez ha dit...

Enhorabuena por el ASCENSO!
El año que viene en preferente que es de donde os mereceis estar!
Un saludo a todos!!!

arnau espallargas ha dit...

felicitats x l ascens nois !!!
i molta sort x l any k b!!!