9 de maig 2011

L'ascens a tocar!

Bones a tots i totes
el F.S.Vinyols Taller Albert va aconseguir una victòria molt important per aconseguir l'ascens, 5-1 contra l'Ascó C.F.

El partit va començar amb un Vinyols incisiu i dominador de l'esfèrica. Passat l'equador de la primera meitat va arribar l'1-0 aconseguit per Abdel. Un minut després arribava el 2-0 transformat per Sergi.

La segona part va seguir el mateix guió tred de la jugada del 2-1 als tres minuts de la represa. Al minut 10, Manu aconseguia el 3-1. El Vinyols va seguir atacan i a falta de 4 minuts, Edu amb el 4-1 feia que tothom pogués respirar una miqueta més tranquils, i més quan Manel feia el definitiu 5-1 a falta de 2 minutets.

Al final del partit pinya dels jugadors i aplaudiments conjunts entre jugadors i afició. A falta de dos partits el Vinyols és segon amb 52 punts, el lider es l'Inter de Calit amb 53 punts i el tercer es el Mora la Nova amb 51 punts.