13 de març 2009

Arriba la victòria!

LA POBLA MAFUMET 5 - 7 F.S.VINYOLS
Partit ajornat corresponent a la jornada 16 del campionat de lliga.
Aquest era un partit molt important donada la situació que vivia el Vinyols en aquestes ultimes setmanes.
Ahir va tornar Jaume a la porteria que després d'1 mes de lesió és tornava a posar sota pals, i no va descepcionar.
El partit en els primers minuts no fou massa vistos, fins que Ivan perforava per primera vegada la porteria de La Pobla. Ràpidament els locals varen empatar el partit i seguidament marcaren el 2-1 que capgirava el marcador. Poc abans del descans Joanet feia un gol marca de la casa i empatava a 2.
La segona part va començar tal i com havia acabat la primera, un partit que es tornava boig per moments fins que va arribar el 3-2 i seguidament el 3-3 que deixava el partit igualant a falta de molts minuts per al final del matx. A partit d'aquí el Vinyols és va fer amo i senyor del partit.
Del 3-3 es va passar al 3-6 amb 3 gols més d'Ivan. Els locals retallaren distàncies amb el 4-6 però un doble penal a favor del Vinyols sentenciava el partit amb el 4-7. A pocs segons pel final La Pobla feia el 5-7 que tancava el marcador d'un partit vital del Vinyols que va tornar a sumar 3 punts després de 4 derrotes.