4ª derrota conseqütiva

MEDITERRANI CAMBRILS 5 - 4 F.S.VINYOLS
20ª jornada de lliga de la Preferent Catalana.
El Vinyols visitava Cambrils en un mal moment després de 3 derrotes conseqütives, un Cambrils en alça que vol el·ludir la zona baixa de la taula.
De nou sense porter, amb Miguel que va disputar la primera part a la porteria vinyolenca, i no ens podem queixar ja que no és porter. El resultat al final de la primera era de 3-0.
A la segona part el porter-jugador va ser Joanet, el Vinyols va ser més inssiciu i fruit de la presió el marcador va cambiar. Juanpa feia el 3-1 als 5 minuts de la segona, a partir d'aquest moment el partit va canviar radicalment. El Cambrils amb sortides molt ràpides posava la por al cor en cada ocasió que creaven. Els locals reaccionaren i van marcar el 4-1, però a poc a poc el Vinyols és va fer l'amo de la pilota i amb l'estrategia de porter-jugor ho intentava però sense massa sort.El partit es posava el 4-2 al marcador del pavelló municipal de Cambrils, i el neguit als seguidors locals que contrastava amb l'alegria dels seguidors del Vinyols.Rapidament arribava un cop molt dur pels visitants el 5-2, que a poc pel final és veien lluny d'igualar el matx.
Peró el Vinyols té una empenta especial i va treure la el caracter i en un tres i no res marcava dos gols i deixava el partit 5-4.
El resultat no es va moure més i al final del partit cares llargues per part del vinyolencs que veuen com pasen les jornades i no troben la victòria.
Golejadors del partit: Juanpa, Ivan i Ceci