2 de febr. 2009

Partit per oblidar!

F.S.VINYOLS 4 - 11 Can Vicenç La Pineda
Partit que és presentava igualat, donada la situació en la lliga dels dos equips. El Vinyols tornava a Miami per disputar competició oficial.
Igualtat inicial, peró és van avançar els visitants que posaven el 0-1 al marcador. Ceci feia l'empat a 1 que és va desfer en una contra dels de la Pineda. Can Vicenç va veure la seva oportunitat a la contra i en tres ocasions l'1-2, l'1-3 i l'1-4 van perforar la porteria d'Ivan. S'arribà al descans amb un 1-4 més o menys just.
La segona part començà com la primera, a mida que pasaven els minuts semblava que el Vinyols reaccionava i amenaçava timidament la porteria rival, però no va ser aixì i en un tres i no res els visitants varen posar el 1-6 en el marcador. Ceci marcava el 2-6 just després, un gol que donava esperances de remontada als aficionats que anaren a Miami. Poca cosa més d'un partit que va acabar amb els Vinyolencs entregats al Can Vicenç. Juanpa i Ivan tambe marcaren el seu golet en aquest partit que va acabar amb un contundent 4-11.
Partit per a oblidar i a pensar amb el partit de l'Amposta el pròxim cap de setmana.