9 de febr. 2009

L'empat agués estat just

F.S.VINYOLS 4 – 6 ÀNGELS AMPOSTA

Derrota del Vinyols davant d’Amposta, que va saber aprofitar bé les seves opcions.

El partit va començar força igualat, el Vinyols ho intentava però amb poca sort fins que en el minut 11 de la primera part un xut de Giro rebotava en un rival i entrava a la porteria visitant posava el 1-0 en el marcador. L’Amposta va reaccionar i a 3 minuts pel final de la primera empataven el partit. A un minut del final de la primera meitat els visitants marcaven el 1-2 .
La segona part començà amb força i en el minut 2 el Vinyols empatava el partit 2-2 amb un gol d’Albert. Semblava que el Vinyols remuntaria aviat però tot fou un miratge. En el 9 l’Amposta és posava per davant, en el minut 13 Giro per segona vegada marcava pel Vinyols i el partit tornava a estar igualat, 3-3 a 7 minuts del final.
A partir d’aquest minut el partit va embogir, en 3 minuts del 16 al 18 l’Amposta deixava el partit pràcticament sentenciat 3-6 a falta d’1 minut. En aquest últim minut Ivan marcava el 4-6 que maquillava el marcador a pocs segons pel final.

El pròxim partit de lliga serà a Falset davant el Pradell F.S.