31 de gen. 2012

Entenador nou... puntet al sac!

Bones a tots i totes
Aquest passat cap de setmana el F.S.Vinyols Taller Albert va aconseguir el primer puntet de la temporada.

El partit entre el Vinyols i l'Alforja servía d'estrena per al nou equip tècnic.

Els vinyolencs van aguantar el marcador i ha l'Alforja fins al minut 13, llavors en un pilota dividida es lesionava Oriol (genoll desplaçat) ANIMS ORIOL!!!.

El partit va estar parat durant un quart d'hora. A la represa i a falta de 3 minuts arribava el 0-1. El Vinyols va anar de menys a més i en la següent jugada empatava el partit amb gol de
Cristian, que s'estrenava al igual que Juanan i l'equip tècnic.

La segona part va ser d'infart. Als 10 minuts arribava el 2-1, marcat per Cristian. En la jugada següent els visitants empataven el partit i just fet el servei de centre arribava el 3-2 de Cristian,

fen passar la pilota per damunt del porter visitant, la bogeria s'apodera de l'afició vinyolenca.

Llavors a falta de 8 minuts hi va haver una
apagada elèctrica i en la represa 3-3 a falta de res minuts. D'aquí fins al final dos apagades elèctriques més. L'arbit va decratar el final del partit, que va acabar a falta 1:40 per la finalització.

Un Vinyols que seguirà treballant fort per poder aconseguir més puntets.

InfoBase: Els benjamins aplasten el Castellvell (11-0) Els alevins son arrassats pel Miami(9-2)