17 de gen. 2012

Els petits comencen bé l'any!



PRE-BENJAMINS


Els més petits de casa van començar l'any amb una mostra de capacitat de reacció.


-El partit va començar amb un Vinyols incisiu, però no va tenir sort davant de porta, i el Castellvell ho va aprofitar, 0-1 al final de la 1ª part.


-En la 2ª, va continuar el recital visitant. En un tancar i obrir d'ulls el partit anava 0-3.

-La 3ª part va ser impresionant, Sergi en dos ocacions va posar el partit amb 2-3. Abel va avisar en un xut de falta i seguidament, ell mateix d'una altre falta va treure un xut que va acabar entrant a la porteria fent així l'empat a 3.


-La 4ª i última part, amb un Vinyols a l'atac va arribar el gol d'Arnau, el 4-3, el que completava la remontada i desfermava l'euforia de pares,mares,tiets,padrins i cosins que van anar a veure els petits de la casa.




ALEVINS


Els alevins van aconseguir el primer punt de la temporada, en el primer partit de l'any a domicili, a l'Escola Cambrils.


-En una primera part on el Vinyols hagues pogut aconseguir algun gol, 0-0.


-La segona va començar de maravella, Ionut feia el 0-1 que en la següent jugada seria neutralitzat amb el 1-1. Els cambrilencs van tenir temps de fer el 2-1.


-En la tercera part, Xavier va fer l'empat a 2. Però al final va arribar el 3-2 dels de Cambrils.


-La última part va ser d'infart. El 4-2 pujava al marcador i tot semblava perdut, llavors en un últim esforç Joan i Oriol eren els encarregats d'empatar el partit a 4. En la darrera jugada, Joan va enviar la pilota al pal.