5 d’abr. 2011

Comença la recta final!

. EL MORELL - F.S.VINYOLS .

Bones a tots
El passat dissabte el Vinyols va començar la recta final de la temporada, va aconseguir una victòria treballada a la pista del Morell, que tot i ser l'últim classificat va donar molta guerra. .

Els locals s'avançaren en el marcador en el minut 11 de joc. En el 14 la resposta vinyolenca, gol d'Edu. I avans del descans Isma marcava el 1-2. .

La segona part va tenir de tot.
En el minut 4 empatava el Morell. El Vinyols va reanudar el joc i Musta feia el 2-3. En el 7, Musta marcava el 2-4. Els errors arbitrals van fer que el partit es calentes un mica. En el 12 Isma marcava el 2-5, dos minuts més tard arribaria el 3-5. A un minutet per al final Manu feia el definitiu 3-6. .

Dijous a partir de els 21h. el Vinyols rebrà la Pobla de Mafumet, en el partit aplaçat del dia 12 de març, i dissabte la Pobla de Montornes. Dos partits, avans d'anar a la pista de l'Inter de Calit.