11 d’abr. 2011

Dos victòries molt treballades!

Bones a tots

El F.S.Vinyols-Taller Albert seguiex el seu camí cap a l'ascens, i perque no, cap al títol de lliga.

-El passat dijous dia 7, el Vinyols va rebre la Pobla de Mafumet. Un partit que és va haver de lluitar bastant ja que en la primera part s'avançava la Pobla de Mafumet als 10 minuts de joc.

El Vinyols va tancar la Pobla al seu camp i en l'ultima jugada de la primera part arribabva l'empat, fet per Dani.

La segona part començava com la primera en el minut 5 la Pobla es posava per davant(1-2). Al minut 10, Abdel empatava(2-2) Isma a falta de 7 minuts feia el 3-2 i Abdela poc per al final marcava el 4-2 definitiu.

-El dissabte més batalla. La Pobla de Montornes va venir a emportar-se els 3 punts. Un Vinyols que semblava nervios, no trobava el forat per entrar. La sort no va estar de cara, ja que el Vinyols va fer 2 pals, i diferents ocasions per a marcar. A falat de 3 minuts arribava el 0-1.

Els vinyolencs es van conjurar per a remontar el partit en aquestasegona part, i l'empat no es va fer esperar, Abdel a pase de Manel empatava el partit. 4 minuts després Abdel de nou feia el 2-1. Al següent minut el 3-1 obra de Musta. Llavors arribaria el 3-2 que posava emoció al final del matx. A falta de 8 minuts Abdel que feia un hat-trick marcava el 4-2 definitiu per aconseguir 3 punts importantissims.