17 de gen. 2011

Victòria " in extremis "

ASCÓ CF 2 - 3 F.S.VINYOLS

Bones a tots una setmana més.
Aquest cap de setmana el FS Vinyols va aconseguir la victòria a Ascó, després de lluitar molt.
Un partit que va ser molt dur per moments i poc tècnic.
En el minut 15 de la primera part s'avançava l'equip local i 4 minuts després arribava el 2-0 que feia pensar en la primera derrota del 2011, però no va ser així.

La segona part va començar amb l'expulsió del dorsal 15 del Ascó, per doble amonestació.
Un Vinyols que tenia la polvora mullada, no aconseguia fer entrar la pilota fins que Giro a falta de 10 minuts marcava el 2-1 que donava forces als vinyolencs, un minut després Abdel empatava a 2 el matx. El Vinyols es va fer amo i senyor del partit i va assetjar la porteria local sense descans. A falta d'un minut arribava l'expulsió d'un altre jugador de l'Ascó, i llavors quan tothom s'esperava que el partit acabes en empat, Manu a falta de 3 segons
marcava el 2-3 que seria definitiu i feia embogir els visitants que amb aquesta victòria es situen a 2 punts del lider, el Mora la Nova que va derrotar al l'Inter de Calit per 6-4 en el partit de la jornada.
Els benjamins, per la seva part van aconseguir una nova victòria a casa contra el CEIP Montgoi Vilaverd, en un partit plàcid i comode.