24 de gen. 2011

LIDERS!

F.S.VINYOLS - PATXANGUERUS "B"

Bones a tots
novena victòria consecutiva del Vinyols que desde les dos primeres jornades que no coneix la derrota. Partit plàcid per els vinyolencs.

Cinc inicial: Pele, Manu, Dani, Alex i Giro(C).
El partit va començar força bé, en el minut dos de joc Giro obria el marcador amb un gran gol, de llavors fins al minut 12 igualtat en el terreny de joc, fins que Musta feia el 2-0, i Isma a 00:01 pel final de la primera part marcava el 3-0, en una de les seves accions més caracteristiques. Final de la primera amb 3-0 en l'electrònic.

Cinc inicial: Pele, Alex, Edu, Manel i Giro(C)
La segona part va ser força plàcida, tret d'alguns moments puntuals on els Patxanguerus van apretar més, com en l'inici de la segona meitat. En el minut 9 marcava un vell conegut per l'afició vinyolenca, Tomàs marcava el 3-1 de falta directa. Un minut més tard Isma feia el 4-1. En el 13 Manu feia el 5-1 i ell mateix seria l'encarregat de fer el 6è. A un minut per final Musta sentenciava el marcador, si és que no i estava, i feia el 7-1 definitiu. Destacar el partit de Pele, que va estar molt bé sota pals.

Victòria i liderat per al F.S.Vinyols - Taller Albert, que visitarà Mora la Nova el pròxim dissabte, en un duel no apte per a cardiacs.

4 comentaris:

...... ha dit...

el vinyols te uns merda porters!!

Manel ha dit...

avere qui és el merda aqui....
No ets prou valent per posar el teu nom....
Avere si seràs parent de l'ojeador?

Amunt Vinyols!!

PD: xecs! ens tenen por!! jajajajja

Sarayetta ha dit...

hahahahaha pareentt del OJEDAOR qee segurament deviia estar disabtee mirant la victoriia del vinyols,menjansee les ungles perque es ficava lider a la lliga
Ho vau fer moltisiim de bee totss...i ami em va agradar molt el partiit pero em penso que mes magradara el de disabtee contra el mora!
Pateixoo per mi i per la poca aficio qe sanimi a pujar...que serem els qe viurem els crits,insults i desprecis desde aprop!
Enfii,jo no soc cardiacaa pero em pot donar algoo!
ANIIIMSSS VINYOLS!!

PD:Es normaal qe ens tinguin por.ESTAMOS QE NOS SALIMOS!ahahhaha

DJNEED ha dit...

jajajajajaja k tenen mes enveja k el mou al pep jejejejejejee merdos akket del puns li tapisare la boca ehhhh