8 de nov. 2010

Primera victòria com a visitant

Bones a tots i totes
El F.S.Vinyols - Taller Albert va aconseguir la primera victòria com a visitant a la pista de La Pobla de Mafumet.

El partit va començar amb molta igualtat, però als 5 minuts s'avançava La Pobla però un minut després Isma empatava el partit a 1. Dos minuts després Isma posava el Vinyols per davant en un gol de traca i mocador. Quan faltaven 7 minuts pel final de la primera Edu marcava el 1-3. i Musta s'estrenava com a golejador a trs minuts del descans. A la mitja part 1-4.

La segona part va començar bé pels vinyolencs quan als 4 minuts Manu posava el 5è. En el minut 10 d'aquesta segona el Vinyols va matar el partit Dani, Edu i Isma van marcar tres gols que van sentenciar el partit 2-8 a falta de 10 minuts. La Pobla de Mafumet va fer 3 gols més que van servir per maquillar el marcador. En l'últim minut Abdel marcava el 5-9 definitiu.

Els cadets van començar la lliga a la pista del Mare Molas amb victòria per 2-3.
(més info a la pàgina Cadets)

Els Benjamins van perdre el segon amistos d'aquesta pretemporada per 2-4 contra el Laguna.