2 de nov. 2010

Arriba la primera victòria

Bones a tots i totes
Aquest cap de setmana va arribar la primera victòria del F.S.Vinyols - Taller Albert. Els vinyolencs van rebre El Catllar At.F.S. en un partit marcat pel que va succeir l'any passat en el partit de lliga entre el F.S.Vinyols "B" i El Catllar.

-Avans de tot destacar que el Vinyols va tornar a jugar de vermell. El partit va començar amb molta igualtat en el terreny de joc, però no a la grada on els aficionats vinyolencs van donar tot el suport necessari per aconseguir la victòria. A falta de 6 minuts per el final de la primera part Isma és va inventar una jugada perfecte i va assistir a Abdel perque aquest obris el marcador. Isma un minut després feia asseure literalment la defensa del Catllar i marcava el 2-0. Isma va torna a marcar a falta d'un minut per arribar al descans. 3-0 a la mitja part.

La segona part va ser un espectacle. Als 8 minuts Edu posava el 4rt en el marcador i dos minuts després Abdel marcava el 5è i la bogeria és desfermava a la grada. El final del partit va ser força animadet amb 3 gols més dels locals. Abdeñ a 7:40 del final marcava el 6è i Moha en dos accions practicament exactes feia 2 gols més per a posar el 8-0 definitiu en el marcador. Final del partit amb un aplaudiment entre jugadors i afició.

El F.S.Vinyols - Taller Albert visitarà la pista de La Pobla de Mafumet el pròxim dissabte.

- L'equip cadet va jugar el seu últim partit de pretemporada contra el Miami Playa i va guanyar per 7-3.