Tots van perdre

Bones gent
Aquest cap de setmana no ha sigut gens bo per als equips del F.S.Vinyols.
F.S.VINYOLS "B"
El "B" va perdre a Salou contra el Salou CFS "C" contra un fort vent. Tot i avançar-se en el marcador en els primers minuts amb gol de Manel, els locals varen despertar i remuntarén el marcador.
Al final de la primera meitat era de 5-1. En la segona part el marcador agues pogut variar pro no hi va haver sort.
Al final 9-1 i cap a casa a pensar en el pròxim partit contra El Catllar FS a Vinyols.

F.S.VINYOLS - TALLER ALBERT
El primer equip va caure a l'Hospitalet de l'Infant per 9-1.
L'autor del gol vinyolenc va ser l'Abdel.
ESCOLA FUTBOL SALA
El dissabte també va començar la lliga del Consell Comarcal del Baix Camp.
Els dos equip vinyolencs és van estrenar a casa amb derrota.
L'equip Infantil ho va fer a les 11h caontra el Miami FS. Tot i fer un bon partit,per ser el primer, al final el resultat va ser de 7-8. Un dels jugadors destacats del Vinyols fou Oscar.
L'equip pre-benjami també va caure derrotat.