18 de nov. 2009

Segueix la mala ratxa



Hola gent
Doncs un cap de setmana més no us poedm explicar cap victòria vinyolenca.
El primer equip va rebre al Can Vicenç La Pineda, un partit igualat que qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar. Ha destacar el 9 del Can Vicenç, Lopez que l'any passat jugava amb el Vinyols va ser l'autor de 2 gols, un d'ells el definitiu 3 - 4.

El "B" per la seva part va rebre a El Catllat Atletic. Un Catllat que va ser acompanyat per un 30 d'aficionats, que no deixaren d'alterar l'ordre públic. Un partit extranyissim i per moments indignant. L'arbit veia el que volia, el Catllar o aprofitava per entrar a cada jugada amb el colze, i aixi anar fent. Sense dubte l'afició visitant va tenir un paper important en la victòria del seu equip.

Els equips de l'escola no varen poder guanyar en els seu desplaçament a Reus. Uns al CEIP Santa Anna i l'altre al Pare Manyanet contra l'AE Reus Futsal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soy un aficionado del Vinyols pero prefiero mantenerme en el anonimato.
¿El López este porque se fue?
¿No se podía hacer nada para que se quedara?
¿Es verdad que le pagan en el CanVi o directamente es un puto Judas?

LOPEZ ha dit...

Hola a todos, Judas? no celebré ninguno de mis goles el sábado, q es lo minimo q podia hacer en mi vuelta a casa, je,je Victoria amarga x ser delante de mis ex compañeros, pero bueno a provecho para desearos suerte en los próximos partdos, q el sábado no os vi nada mal eh? Y al "B" también a ver si llega esa esperada 1 victoria.
X cierto viendo otra vez esa afición el la grada me entraron ganas de volver eh? je,je, quien sabe aun me quedan muchas temporadas como RAUL! je,je,je,je

un xikot ha dit...

lopez estas acabat !! no tornis mai !!

xaumee ha dit...

lopez gràcies per no celebrar els gols, va ser un molt bon gest per part teva!!
et dessitjem molta sort, i que algun dia tornis!!cuidet