19 de gen. 2009

Tot un partidas de Futsal

El F.S.Vinyols i el Fincas Legna Reus empaten a 8 en un partrit vibrant.
El partit va començar amb ganes per part dels dos equips, que no van especular gens i varen sortir a per la victòria fos com fos.
Als 6 minuts de partit el Legna ja guanyava per 0-2.
El Vinyols va reaccionar, però el visitants no van tirar enrere i al final de la primera part l'electrònic mostrava un 3-6.
La segona part va començar amb molta més intensitat per part dels dos equips, i aixo va fer que en els primers minuts de la represa el Vinyols marqués 2 gols i un del Legna que deixaven el marcador a falta de molts minuts 5-7.
El Vinyols va treure l'orgull i el coratge i golet a golet és posà 7-7, i just en la següent jugada els locals feien el 8-7 que desfermava l'eufòria a les graderies del pavelló municipal que presentaven una bona imatge. A falta de 6 segona pel final del partit una plantxa dins a l'area local sobre Joanet, que l'arbit del partit no va senyalar com a falta posava el 8-8 en el marcador.
Jaume va ser expulsat igual que l'entrenador local Jordi Martorell.
Esmentar l'actuació arbitral, que no va ser gens bona.