12 de gen. 2009

3 punts per seguir endavant!

El Vinyols va tornar de les vacances nadalenques amb moltes ganes i va derrotar al Mora d'Ebre per 1-5.
El partit va començar amb empenta per part dels dos equips, ocasions a banda i banda del parquet. Impressionants aturades de Jaume en la primera part que deixaven el Vinyols viu. A pocs minuts de finalitzar la primera part Albert després d'un rebot aconseguia el 0-1 pels de Vinyols.
Just començar la segona meitat Ceci va marcar el 0-2 que tranquilitzava al jugadors i a una desena d'aficionats vinyolenc que és desplaçaren a Mora d'Ebre per veure aquest partit.
Ivan, Giro i Ceci per segona vegada posaven el 0-5 en el marcador .
Destacar el porter Ivan, que en la segona part no va voler ser menys que Jaume i ens va regalar excelens parades.
Els locals varen reduir distàncies a pocs minuts de la finalització del matx i tancaven el marcador d'un partit macot i gens aburridot.

-La jornada de lliga a les categories inferiors és va suspendre a causa de la pluja.