1 de des. 2008

Així va anar el cap de setmana

LA PEDRERA
Dons aquest cap de setmana a sigut nefast per tot el Vinyols ja que només un equip a aconseguit la victòria. És tracta del alevins que varen guanyar per 5-2 al Inter Reus i segueixen al cap davant de la classificació, acompanyats per els Patxanguerus i el Vandellòs.
Els Infantils van perdre a casa davant el Miami per 0-8 i encadenen 4 derrotes consequtives.
Per la seva part, el més petits de tots també varen perdre a casa davant el lider. Els de la Selva no van tenir compasió, tal i com es pot veure al resultat final. 1-17 contundent.
Els de la Selva van demostrar perquè ocupen el primer lloc de la taula.

EL PRIMER EQUIP
El Vinyols va ensopegar a Reus en un partit raro, que va finalitzar amb un 7-4 a favor del Reus Futsal. Mala sort, els arbits que és deixen intimidar per jugadors rivals, falta de confiança .... Dons si, una miqueta de tot per acabar-ho d'adovar.El partit en la primera part no va tenir massa història, 4 gols del Futsal.
La segona va ser animada al 100%, ja que en un tancar i obrir d'ulls els vinyolencs és posaren 5-4 en el marcador, jugant amb porter jugador. Però el rivals varen seguir amb el seu joc i van conseguir 2 gols més que deixaren K.O. al Vinyols.
Remarcar 4 gols de l'Abdel, un jugador que a crescut al Vinyols.