24 de nov. 2008

Resultats de la pedrera

Després de la segona jornada de lliga els equips de la pedrera, del Futbol Sala Vinyols van així:

Prebenjamí
Els més petits han guanyat els dos primers primers partits de la temporada, amb contundència i amb moltes ganes de jugar bé, per part dels més grans de l'equip, que ja comencen a apuntar alt!
En el primer partit de la lliga els vinyolencs van guanyar a Alcover per 3-6.
En el segon, la diferència va ser més gran,van guanyar per 11-1 al CEIP MD Remei "B", i els joves jugadors vinyolencs van fer disfrutar d'allò més a tot el públic, pares i mares,tiets,padrins, àvis i amics que s'aplegaren al pavelló per veure l'estrena a casa dels 3 equips de la pedrera.

Alevins
Els alevins segueixen el ritme de l'últim any i cada cop més és mostren com un equip curt de jugadors, peró amb molta qualitat. Ja han disputat 3 partit de lliga, i tots tres els conten amb victòries. El primer a Cornudella on guanyaren per 4-7, el segon a Vinyols on amb un contundent 11-3 davant el CEIP Cambrils. El tercer, al CEIP Gaudí de Reus on el de Vinyols va guanyar un partit complicat, amb solbencia i caracter, 1-6 va ser el resultat final. Els alevins són liders de la categoria a falta dels resultats de la tercera jornada.

Infantils
Els més grans de la pedrera no han començat massa bé la temporada i varen perdre el segon partit per 4-8 davant el Laguna Cambrils, el primer no es va disputar a causa de la pluja.
Els infantils ocupen el penúltim lloc de la classificació amb un partit menys.