14 de març 2012

Un punt agredolç!

El F.S.Vinyols Taller Albert va treure un punt agredolç de la Pobla de Montornes.

En la primera part, poca història. En el primer xut a porta, els locals obrien el marcador. El mateix jugador feia el 2-0 a falta de 5 minuts per acabar la primera part. Llavors vam veure el millor Vinyols. Un Vinyols que pressionava al rival i dominava el joc.

La segona part va ser de les millors de l'any. Sergio feia el 2-1 als 2 minuts de joc. Un minut més tard Juanan feia l'empat a 2. En mig del domini vinyolenc, va arribar el 3-2 dels locals. Llavors el Vinyols va partir un "robo a mano armada" de l'arbitre del partit. Paraules del arbitre: "Soc jo qui pita les faltes!" Amb aquestes paraules ja ens podiem imaginar com aniria la cosa.... Cristian a falta de 35 segons per al final feia l'empat a 3. Els locals van disposar de dos doble penals a favor, no van conseguir sucar.
En una de les ultimes jugades, La Pobla de Montornes s'hauria d'haver quedat amb un jugador menys i el Vinyols va disposar de l'ultima posesió.