5 d’oct. 2011

Retorn a Preferent amb derrota



1ª Jornada Preferent Catalana (grup6)

F.S.Vinyols Taller Albert 3-4 Pradell FS

Primer partit oficial del F.S.Vinyols-Taller Albert en aquesta nova temporada. Els vinyolencs tornaven a Preferent.

El partit va començar amb un Vinyols ben posat en el camp, ben tancat al darrere i esperant la contra perfecte. El Pradell portava el pes del partit en molts moments, i tenia les seves oportunitats, peró en el minut 6 de joc una cavalcada de Manu, que va creuar tot el camp fins arribar a l'area i centrar preque Giro marqués l'1-0. Un minut després arribava l'empat del Pradell. Manu es va lesionar i estarà 2 messos(mínim) de baixa. Els de Falset van conquerir la pilota i van dominar fins aconseguir l'1-2 a falta de 4 minuts del descans. Fi de la primera part amb 1-2.

La segona part va començar amb un Vinyols que va sortir a per l'empat, i als 5 minuts de la represa, Giro marcava l'empat a 2. Domini visitant que es va plasmar en gols quan faltaven 7 minuts. En dos jugades seguides, dos gols que posaven un 2-4 que pesava molt als vinyolencs. Llavors el Vinyols va anar a presionar, amb poca sort en els metres finals, en una contra conduïda per Edu, que cedia a Giro, que s'encarregava de fer el passe a Manel perque aquest fes el 3-4 a falta de 13 segons.

Final del partit amb 3-4, els vinyolencs s'en van anar amb un regust agredolç, perque avien fet un bon partit, però s'havia perdut.

S'hi seguim així, en aquesta l'inea els resultats arribaràn.

DESDE AQUÍ VOLEM DONAR ANIMS AL MANU!!
GRANDE!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims vinyols!!!

Anònim ha dit...

Jugen els juvenils aquesta semana?

Anònim ha dit...

de pet baixareu, colla de paqets