18 d’abr. 2011

S'escapa el títol!


INTER DE CALIT - F.S.VINYOLS


Bones a tots i totes

El F.S.Vinyols Taller Albert va caure derrotat a la pista de l'Inter de Calit, en el partit de la jornada.


Els dos equips es jugaven el liderat de la competició, i el va aconseguir l'Inter.


El partit va començar intens per les dos bandes, el primer en avançar-se en el marcador va ser l'equip local. En el minut 13. La reacció vinyolenca no es va fer esperar i Giro feia l'empat a 1. L'arbitre va expulsar Isma per doble groga, en una expulsió rigurosíssima.


La segona part va començar amb un Vinyols que va sortir a per totes i en el minut 3 de la represa, Abdel feia el 1-2 que desfermava l'euforia a les grades, on una 20ª de vinyolencs és van donar cita per animar l'equip. A l'equador de la segona meitat empatava l'Inter. 2-2 a falta de 7 minuts. El tram final de partit va estar marcat per el caracter que va adoptar l'arbitre... un arbitre intimidat per els jugadors i l'entrenador de l'Inter.

A falta de 2 minuts va arribar el 3-2 en el moment en que el Vinyols estava més aprop del 2-3.


S'escapa el títol però no l'ascens a Preferent. A falta de tres partits el Vinyols te un peu i mig a la categoria superior.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un peu i mig?

Que no en pujen 2?

Ho pregunto pq sou 3 equips que esteu molt renyits encara i crec que fins l'ultim partit no se sabra quin dels 3 que sou pujara.

Que tingueu sort.

Sempree amb el vinyols! ha dit...

Miraa chicaa oo chicoo,haha esta porsupuestisimo qe el vinyols subira...ganar la ligaa OJALA QE SII(porqe si tiene esa oportunidad lo ara)pero subir...deberias tenerlo claro bonita!
La clasee qe tienen no laq tiene nadiie...i tampoco nos hace falta ir estudiando a los demas equipos para ganarlos salta a la vistaa noo!
Que tiemblee tu equipo,y yo tambien te doi muxaa suertee porqee la vasi a necesitar!

ALEE ALEE ALEE VINYOLS ALEEE,ALEE ALEE ALEEE VINYOLS ALEEE,ALE VINYOLS ALEE ALEE VINYOLS ALEE,ALEE VINYOLS ALEEEEEEEEEEEEEE!