31 de gen. 2011

Tres punts d'or!

Avans de tot donar gràcies a l'afició per desplaçar-se fins a Móra la Nova, amb vosaltres som més grans.
Ara si, anem al gra... Victòria del F.S.Vinyols-Taller Albert a Móra la Nova, on els dos equips es disputaven la primera plaça, el Vinyols arribava com a líder i en va sortir més líder que mai.
El partit va començar amb un ritme d'anar tocant, fins que en el minut 4 arribava el 1-0, en una jugada desafortunada per part de Pele. En el 9 Isma empatava el matx. El Vinyols va agafar el conrol de la pilota i a falta de 5 minuts pel final de la primera part Musta posava per davant el Vinyols. Al descans 1-2 per als vinyolencs.
La segona part va ser de bojos, als 3 minuts de la represa el Móra empatava el partit, amb un gol d'Isma en p.p. Musta desfeia l'empat en el 5, i seguidament tornava l'empat al marcador. En el minut 10, Isma marcava el 3-4 i dos minuts després els locals empataven de nou. Llavors Isma en dos minuts( 13', 14') posava dos gols per davant al Vinyols(4-6), Manu en el 17 feia el 7è gol, un minut desprès maquillaria el marcador el Móra amb el 5-7, i en l'últim minut del partit Abdel en una contra marcaca el definitiu 5-8 que desfermava l'euforia i els càntics a la grada.
Final del partit amb comunió entre jugadors i aficions, en el que va ser, el partit de la jornada.