25 d’oct. 2010

Dues jornades, dues derrotes

Hola de nou
Ja s'ha disputat la segona jornada de lliga, en aquesta segona jornada el F.S.Vinyols - Taller Albert va anar fins a St.Carles de la Ràpita on tenia l'oportunitat de sumar els primers 3 puntets de la lliga però no va ser així.

El Vinyols va sortir ven posat en el camp, peró ven aviat els rapitencs es van posar per davant en el marcador. Els vinyolencs van tenir algunes oportunitats peró no van transformar. Amb el marcador 4-0 i a falta de poquet per acabar la primera part el Vinyols va disposar d'un doble penal a favor, no va entrar. Final de la primera amb 4-0 en el marcador.

La segona meitat va començar com la primera, un Vinyols que ho intentava sense sort i un Rapitenc que arribava i marcava per dos cops, 6-0 a falta de 7 minuts, llavors Carlos Antòn va manar als seus homes tirar endavant i anar a la pressió, va ser llavors quan va sortir la millor versió del Vinyols. Giro, Edu, Ruben i Manu van marcar per possar emoció al final del partit, un final del partit que es va fer curt pels vinyolencs.

Ho seguiran intentant el dissabte que bé a casa contra el Catllar.