9 de març 2010

La mala ratxa segueix

Mala jornada pels equips vinyolencs.
El "B" va rebre el Tivissa a casa en un partit igualat que al final es van emporta els visitants.
Els vinyolencs va rebre el primer gol just començar, i tot feia pensar en un partit com els de la lliga anterior, llavors Manel va empatar amb un xut de falta. A pocs minuts pel final de la primera part Ruben marcava el gol de la remuntada. 2-1 al final de la primera part.
La segona va ser una altre història, els visitants apretaren de valent i empataren el partit, i seguidament es posaren per davant. Els vinyolencs van tenir la oportunitat d'empatar però el xut d'Ivan es va estavellar al pal. Al final del partit 2-3 pel Tivissa.

El F.S.Vinyols - Taller Albert va rebre el Futsal Valls en un partit, com l'anterior, força igulat.
Aquest partit va acabar amb 1-2 en el marcador.

La pedrera no va tenir sort, els Infantils tot i jugar un bon partit van caure per 5-3 a cambrils en front el Laguna. Els Benjamins va perdre 8-3 al CEIP Marinada.