2 de febr. 2010

S'ha d'aixecar el vol!


Bones a tots una setmana més.
Aquest cap de setmana cap del equips vinyolencs a aconseguit la victòria. El dissabte a les 16h. el "B" va rebre al Mas Vilanova Reus en un partit que va començar amb un Vniyols endollat que ho va probar en diferents ocasions però sense sort, en 10 ven bons.
Al final del partit 1-6 amb gol d'Ivan al final.

Seguidament el primer equip va rebre el Playas Salou en un partidàs que s'enportarén els visitants per 3-4. Un partit on el Vinyols va jugar com mai, però una vegada més les ansies de guanyar i la mala sort van tornar a fer acte de presència i el partit és va escapar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Llastima del resultat noi, estic segur que aixecareu el cap...
Una llastima sobretot perque el platjes no llugava a res,sense plantejament tactic ningun(bueno si, pilota del porter al pivot directament).
Crec que us falta gent de una mikca mes de tecnica y determinacio, pero sobretot k sapiquin de futsal...
Respecte a aquest partit, diria k vau ser clarament millors, pero amb pincellades dels jugadors 11 y 10 del platjes, van finiquitar el partir...massa jugadors per a vosaltres, y aixi porta tota la lliga l'equip visitant...treient punts de aquestos dos jugadors...ells sabran...una salutació i anims equip!!

Anònim ha dit...

Distingits líders del club. Som part d'un club de futbol Paris (CS Ternes Paris ouest) em va acompanyar a un equip de jugadors (15 jugadors), nascuts entre 1995 i 1996 (U15 °, La Pineda, a partir d'abril 21 a abril 28, 2010. Ens voldria complir els seus nens d'aquesta edat per als partits amistosos. Això ens permetrà descobrir el seu centre i com jugar. Esperem que aquesta col.laboració continuï i per què no rebre a París. A l'espera que llegiu, si us plau rebre els nostres salutacions esports.
gracias de dame un message en
mehdioueslati@hotmail.fr

Anònim ha dit...

va collons, que hem de guanyar de una puta vegada! hem de jugar com un equip i deixar-nos del joc individual de una vegada per totes, a veure si ara que faltaré jo, comencem a guanyar, així podrem dir que el Pedro té raó i soc un "tragagoles".

IVAN

Anònim ha dit...

Ivan ya sabes q lo tuyo es marcar goles como en FUTBOL 7, je,je q grande, lo de la porteria dejaselo a otros.

Anònim ha dit...

respecte al primer comentari, suposo que aquest senyor haura seguit al llarg de la temporada al playas perque sino ya me diras tu d'on treu que el equip visitant porta aixi tota la temporada!!! pero bueno a gent que enten tan de futsal no cal replicar, anims al Vinyols que no tenen equip per estar en la situació que estan i aupa PLAYAS!!!!! i per la informació tmb q sapiguen que el numero 10, no va jugar aquesta setmana i l' equip va gunayar per 9 a 1 al valls, aixi que no jugen 2 sols en l'equip, ANIMS VINYOLS!!!