9 de des. 2008

Victòria suferta!!


Victòria del Vinyols per 4-3 al Playas Salou.
Poca gent al municipal vinyolenc, però no fred! Ambient inmillorable per un partit intens i emocionant, l'afició és concentrà 30 minuts abans del matx a la pista d'estiu, tot entonant els seus càntics i crits!!
El partit va començar amb molta igualtat, però tot feia pensar en un partit plàssit, no va ser aixi, i el Playas Salou va posar les coses difícils als vinyolencs.
La primera meitat va acabar amb empat a 1. La segona vaser d'allò més animada, just començar Giro feia el 2-1 que posava els locals per davant en el marcador. El 3-1 va pujar al marcador obra de Ceci que ja havia fet el primer gol dels de Vinyols. Els de Salou van empatar el partit a 3 a pocs minuts del final, llavors tornà a sorgir l'orgull i el caracter, i Ceci que completava el seu hattrick va marcar el 4-3 definitiu en el marcador, però el partit va ser emocionant finsl al final quan fins i tot el porter vinyolenc Ivan va haver de treure una pilota que ja és col·lava a la porteria, un gol fantasma que no protestaren massa els jugadors visitants.
Final del partit, tres puntets i a seguir endavant!
Comunió entre jugadors i aficionats al final del partit!!
Amb aquesta victòria el Vinyols és mante a la part alta de la taula classificatòria, en 5ª posició i 19 puntets.

Cap comentari: