21 de nov. 2008

Derrota per 0-3

Bones a tots/es
el Vinyols va sofrir una derrota una miqueta injusta per 0-3, ja que no va jugar d'allò gens malament, peró al davant es va trobar amb un equip, l'Alforja que és va tancar molt bé darrere i va saber aprofitar les poques ocasions de les que va disfrutar. Va ser un partit igualadissim, que en els primers 10 minuts seguia amb el marcador 0-0. En els segons 10 minuts de la primera, l'Alforja és va avançar en el marcador i posava un 0-1 que va predominar fins la fi de la primera meitat.
Ja en la seona part, el Vinyols va sortir amb mes ganes i va disposar d'algunes oportunitats per poder empatar el partit, però la sort no va somriure ahir als jugadors vinyolencs, que veien com els seus xuts, o eren repelits pel porter rival o simplement sortien ben propets de la porteria. Els visitants van demostrar perque son els 2ns de la classificaió, i ben avançada la segona part van aconseguir 2 gols més, que sentenciaven el partit.
Destacar un penal parat pel porter rival a Ivan.
L'afició va ser present com en els últims partits, i va tornar a demostrar a l'equip que estàn al seu costat.
0-3 hi ha pensar ja en el Reus Futsal, un altre partit complicat, que com ens tenen acostumats, de ben segur lluitaràn fins al final.