Derrota dolorosa

F.S.VINYOLS - INTER DE CALIT

Hola de nou
Nova derrota del Vinyols, aquest cop força dolorosa.

Els vinyolencs van començar tancats al darrere i buscant la contra. Als 7 minuts de joc va arribar el primer gol visitant. Fins als últims 5 minuts de la part no van arribar els gols. En el 15 i el 19. Al descans amb 0-3 en el marcador.

La segona part va començar amb un cubell d'aigua freda per el Vinyols, en la primera jugada arribava el 0-4. Giro feia l'1-4 i semblava que el Vinyols podria apretar, durant uns minuts van apretar però l'1-5 va enfonsar la moral vinyolenca. Cristian es va lesionar, i estarà de baixa unes 4 setmanes aproximadament, desde aquí volem donar ánims al Cristian, GRANDE PANTALLA! D'alli fins al final del partit 3 gols més de l'Inter de Calit que sentenciaven el partit.
Final del partit amb 1-8.

InfoBase: Victòries vinyolenques/ Alevins(6-1) Pre-benjamins(10-3)