29 de febr. 2012

Falta un pel de sort!

Millora de joc del Vinyols, però falta sort!

El F.S.Vinyols Taller Albert va rebre el Miami Playa en la segona jornada de la 2ª volta.

Els locals, acompanyats per un bon nombre d'aficionats vinyolencs amb ganes de victòria, i els jugadors van respondre.

Joan obria el marcador amb un gol marca de la casa, l'1-0 es va mantindre a base de treballar molt fins al 18, quan Juanan feia el 2-0. Llavors el Miami es va posar a la feina, i en tres accions consecutives, el dorsal 2 posava dels nervis a tot Vinyols i feia 3 gols seguits que servien perque el Miami marxes al descans amb avantatge. 2-3

La segona meitat un Vinyols molt correcte va mantindre a ratlla el Miami Playa que nomès va poder culminar una vegada. En el minut 10, el mateix jugado (dorsal 2º) feia el definitiu 2-4. El Vinyols ho va intentar però la sort no es aliada.

InfoBase: Victòria dels pre-benjamins contra el Vandellòs per 10 gols a 6