16 de maig 2011

Victòria molt treballada!

Bones a tots i totes

El F.S.Vinyols-Taller Albert va aconseguir 3 punts més per aconseguir l'ascens. Els vinyolencs van guanyar per 2-3.

El partit va començar amb un xut dels d'Alforja, el Vinyols es va fer amb el control de la pilota i va posar setge a la porteria local. La sort no va estar amb els vinyolencs, ja que van disposar de difenrents ocasions per obrir el marcador i no va ser aixi. Al minut 11, Abdel va obrir la llauna, i ha falta de 5 minuts Manu, desde lluny, feia el 0-2.

En la segona part, la primera jugada va ser per els de casa, i retallaven distàncies amb el 1-2. Als 10 minuts Musta de penal feia el 1-3 quasi definitiu. A falta de 5 minuts va arribar el 2-3 que va posar emoció al partit. Al final victòria vinyolenca a Alforja.

US ESPEREM A TOTS, EL PRÒXIM DISSABTE PER ACONSEGUIR ELS 3 PUNTS I L'ASCENS!!!

Dissabte 21 / 18h. / F.S.VINYOLS - MORA LA NOVA J.E.