21 de març 2011

Victòria molt treballada!

Bones a tos

Nova victòria del Vinyols en aquesta lliga, els vinyolencs van anar fins a Gandesa.

La primera part va ser dels locals, 2-0 en 2 minuts i un Vinyols que o va intentar pero no va tenir sort.

La segona meitat va ser per recordar, en el minut 10 va començar a funcionar la màquina i Abdel feia el 2-1 que donava esperances, en la jugada seguent Manu empatava el partit a 2. Llavors del minut 10 al 12, Musta i Isma(2) posaven el Vinyols per davanat amb el resultat de 2-5. En el 14 el 3-5 i el 3-6 fet per Musta. En els dos últims minuts de partit 6 gols, 3 per a cada banda. Resultat final de 6-9.

Musta amb 5 gols va ser un dels herois del partit, sense oblidar la defensa i Jaume, que va fer un partit correcte, va aturar un penal.