22 de des. 2009

Els petits guanyen!!

Bones a tots
Aquest cap de setmana ens deixa només un victòria vinyolenca, la de l'equip benjamí.

El divendres l'equip "B" va jugar el partit aplaçat corresponent a la 8ªjornada contra el Despertaferro. Partit que va acabar 1-6, amb gol de Jaume en els últims instants, quant els locals van jugar amb el porter jugador.

El dissabte començava amb el partit del Infantils que varen caure a casa 0-20 davant l'IES Martí l'Humà. Seguidament els Benjamis derrotaren al CEIP Marinada per 6-4, en la que va ser la primera victòria de la temporada.

A les 5 de la tarda el "B" va jugar a Vilaplana a 0ºC i contra un vent que tallava. El partit va començar bé pels vinyolencs que s'avançaren en el marcador. El Vilaplana va empatar però després de treballar molt arribava el 1-2. La primera part va acabar 4-2.
La segona part va ser dels de casa, el Vinyols va aconseguir un golet més. Resultat final de 8-3.
Golejadors del partit: Pepo, Ivan i Manel.

El primer equip tenia un partit complicat a casa contra l'Angels Amposta. Els vinyolencs van plantar cara als ampostins hi ha pocs minuts del fianl el resultat era d'1-1. El Vinyols és va tirar a l'atac amb porter jugador i els visitants a la contra van sentenciar el partit.
Resultat final d'1-3