11 de maig 2009

Derrota contundent

F.S.VINYOLS 1 - 9 FUTSAL VALLS

Partit corresponent a la jornada 29 del campionat de lliga.

El Vinyols va caure derrotat per un 1-9 contundent. El partit és va disputar al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant.

Un partit sense massa história, un Vinyols al que no l'hi sortien les coses i un Valls que s'havia molt bé el seu objectiu i el va dur a terme. Fins al minut 12 de la primera part no és va obrir el marcador. Del 12' al 18' els de Valls varen deixar pràcticament el partit s'entenciat. 6 gols matadors que deixaven el Vinyols toca't animicament.

Al descans el resultat era de 0-6.

A la segona part, més o menys el mateix guió, un Valls ofensiu i ben col·locat defensivament no deixava passar a un Vinyols que a mida que pasaven els minuts és desesperava. En el minut 10 els de Valls posaven el 7è en el marcador. Ivan en el 12 feia l'1-7 que no va servir de massa cosa. En el 16 i el 18 dos gols més dels de Valls que deixaven el marcador vist per a sentència.

Derrota molt contundent en un partit on el Vinyols no va tenir el dia.